Tips om du ska prova vadhållning

Vadhållnig, spela på odds, livebetting… hur man än väljer att benämna det, behöver du göra lite efterforskningar innan du kastar dig ut i hasardsspelsvärlden. Annars kommer du bara att förlora pengar. 

shutterstock_248065621

Börja med att studera olika svenska spelbolag. Du kan se hur deras sidor är uppbyggda och även hitta information om hur man spelar på just deras sajt. En del sajter erbjuder odds men inte livebetting. Odds är förutbestämda medan livebetting pågår under hela tävlingen och matchen. Oddsen under livebetting förändras under spelets gång utefter hur folk väljer att betta och det gäller att vara snabb för att vara med. Det kan vara skillnad på oddsen mellan olika spelbolag. Tyvärr brukar inte skillnaderna vara väldigt stora men det kan ändå löna sig att titta runt innan man väljer vart man ska lägga sina pengar.

Vanliga förutbestämda odds kan man bara spela på innan matchen börjar. Banken har alltid en fördel när det kommer till odds, men om man har tur vet du lite mer än spelbolaget och kan utnyttja det för att förbättra dina vinstchanser.

För att bli bra på betting ska man vara intresserad av sporten som man spelar på. En fotbollsnörd har bättre utgångsläge än någon som bara vill satsa några slantar. Om du är familjär med ett lag så vet du när de är i ett under- eller överläge. Den bästa spelaren kanske är på väg tillbaka från en skada eller så vet du att de alltid presterar bättre efter en halvlek. Dessa kunskaper kan du använda dig av när du letar bra odds hos spelbolagen.