Så blir du den bästa supportern

En supporter är densamma som ett fan och har du ett favoritlag vill du visa din uppskattning och beundran till dem. Att vara en supporten kommer med en del oskrivna regler. 

Kläderna

På varje match ska du vara en av dem i läktaren som tydligt visar vilka du hejar på. Enklaste sättet är med kläderna. Är du ett fan av Tottenham ska du så klart ha en Tottenhamkeps på matcherna och som det snyggaste solskyddet på stan och stranden. Om du älskar Malmö FF kan du måla deras färger i ansiktet samtidigt som du bär en tröja eller halsduk med deras märke på. Supporterkläder behöver du inte köpa in så ofta, de håller bra kvalité och färgerna håller sig klara genom många tvättar.

Närvaron

En bra supporter tar sig tiden att gå på matcherna. Du ska gärna vara med på bortamatcherna också, det är där de behöver supporten som mest. Om du är med i en supporterklubb får du all information om matcher och tider av dem. De kan till och med anordna resor till bortamatcherna för att göra det lättare för alla.

Attityden

En äkta supporter har rätt attityd. En äkta supporter hånar inte motståndarlaget eller de andra supportrarna. Du ska vara full av positiv energi, det är okej att vara besviken och arg över stora förluster men när nästa match vankas finns du plats igen och hejar på spelarna. Bra supportar kan vara det som gör att laget orkar lite mer, att de rör sig lite snabbare och skjuter lite hårdare. Det finns alla typer av supporters men huvudsaken är att du har rätt attityd så kommer du vara en uppskattad supporter av klubben och laget.