Nu rullar det igång

När sommaren nu övergår i höst är det högtidsstunder på löpande band för oss fotbollsentusiaster. Premier League, Bundesliga, La Liga, Ligue 1 och Seria A rullar nu igång och vi har en lång säsong av fantastiska matcher framför oss.

Problemet som snabbt uppstår för oss fotbollsälskare är hur vi ska kunna hinna se så mycket matcher som möjligt, då många matcher av förståeliga skäl krockar då vi bara har sju dagar per vecka och oändligt många fler matcher. Och då ska man inte glömma att Champions League också snart rullar igång. Mycket att välja mellan, men roligt för oss som vill titta på fotboll.

Det kanske är läge att du och ditt kompisgäng skaffar kalendrar så att ni kan planera in årets matcher på förhand. Då kan ni lugn och ro ha trevliga helger fyllda med matcher, pizza och andra trevligheter.

Att göra fotbollstittandet till en rolig händelse där man bjuder in vänner och köper mat är en väldigt rolig grej. Du slipper följa matchen själv utan kan istället jubla eller svära åt tvn tillsammans med dina vänner.

Om du inte har några vänner som är intresserade av samma lag eller liga som dig finns det också andra alternativ. Många utländska klubbar har supporterklubbar, och i många fall svenska avdelningar av dessa som du kan gå på matchträffar med och hitta folk med samma favoritlag som dig. Perfekt inför höstens spännande matcher.

Säsongen är ung men temperaturen börjar redan höjas. Det är bara att skriva in matcherna i kalendern och börja ladda. Nu kör vi.