Härliga vintersporter

Vi går mot vinter och snart så kan vi njuta av alla de härliga vintersporterna igen. Oavsett om du utövar eller tittar på olika tävlingar på TV så är vintern något speciellt. Det är också hälsosamt att vara utomhus och aktivera sig med någon sport. Det kan vara snowboard eller längdskidor. Det spelar inte så stor roll utan huvudsaken är att man aktiverar sig.

För dig som gillar snowboard

Du kanske bor så till att du har någon backe i närheten där du kan åka snowboard så fort snön lagt sig och backen är preparerad. Det kanske är så att ni har tillgång till en fjällstuga någonstans i ett alpint område och regelbundet åker iväg så fort tillfälle ges. Innan säsongen börjar så kan det vara en fördel att se över sin utrustning. Kanske det är dags att skaffa sig något nytt? Efter ganska många säsonger så kanske din bräda gjort sitt och du behöver köpa en ny.

För dig som gillar längdåkning

Här kanske det är lite enklare att ge sig ut för att åka längdskidor. Om du bor så till så kanske det går att anlägga ett eget skidspår på ett par kilometer. På så sätt så kan du när solen skiner ge dig ut på tur med skidor. Packa med en ryggsäck och lite fika för att slå dig ner i solen och njuta av lite varm choklad och ostmackor. Det kanske finns något område där det är anlagt riktigt bra skidspår som du kan åka också.