Har du börjat med padel?

Är du en av dem som har fastnat för padel? Då är du inte ensam. Padel har blivit otroligt populärt och är inte bara kul utan ger också bra träning. Padel är en racketsport med ursprung i Spanien och Latinamerika. Man spelar vanligtvis dubbel men det finns även singelbanor. I Sverige är det en relativt ny sport men den har trots det blivit otroligt populär. Det byggs padelbanor runt om i landet och många svenskar har blivit förtjusta i sporten.

Rätt utrustning

Men vad behöver du då för att spela padel? Först och främst behöver du ett speciellt padelracket, men även ett gäng bollar och ett par skor avsedda för padel. Eftersom padel innebär mycket snabba vändningar och hopp är det väldigt viktigt att du väljer rätt skor. Annars kan du lätt råka ut för skador. Skaffa dig det du behöver här för en säkrare upplevelse.

En rolig sport

Padel är en väldigt rolig motionssport. Det är en social sport som också är relativt enkel att komma igång med. De flesta kan spela även om du inte är ett proffs. Det gäller bara att hitta några kompisar att spela tillsammans. Padel är lekfullt, snabbt och roligt och inte minst fantastiskt bra träning. Den ultimata sporten helt enkelt.