Håll koll på alla sporthändelser

Som sportintresserad så vill man gärna hålla koll på de sporthändelser som man har ett intresse av. Under vissa perioder så kan det vara mycket som sänds på TV och man vill ju inte missa något av värde.

Se till att inte missa en viktig match

Om det pågår något mästerskap så oftast så sänds de viktigaste matcherna i någon av de kanaler som finns på TV. För att inte missa någon av dessa viktigaste matcherna så gäller det att ha koll på när och vilken kanal de sänds på. Genom att notera detta i en kalender som du hela tiden kan ha med dig så minimerar du riskerna att missa något. Det som kan vara kul är att gå tillbaka och titta på åren som gått och vilka matcher som du sett. Det kan vara härliga minnen.

Notera allt av värde för din sport

Du kan med fördel skriva upp vilka resultat som du tror det kommer att bli i matcherna. Notera och vilka slutresultat det blir. På så sätt så får du bra statistik för den sport som du så nördigt är intresserad av. Det kan hjälpa dig vid nästa match för att kanske hitta rätt i dina gissningar av resultaten. Detta kan vara av vikt om du gärna spelar på den sport som du så gärna tittar på. Skriv gärna ner dia reflektioner på matchen och vad som gick bra och vad som gick mindre bra.